ParkHotelTáltos

Warum das Park Hotel Táltos?

 

 

  

szalloda1.jpg

A palóc település a festõi Tárkányi-medencében, a Várhegy és az Õrhegy között, a Bükk hegység kapujában, Heves megye északkeleti határán, Egertõl 6 km-re fekszik.
A község neve török - bolgár eredetû, annyit jelent, mint "alkirály" vagy nemes ember.
Szállodánka Park Hotel Táltos,  a gyönyörû barokk várostól, az Egri borvidéktõl néhany km-re található.
Tiszta levegõje, természeti szépsége elsõsorban a természetjáróknak nyújt élményeket.
Vendégeink  megpihenhetnek a lankás-hegyes, erdõs tájakon. ahol több száz virágos növény lelhetõ fel.  A település különlegessége a ma már csak kis számban található Boldogasszony papucsa, amely a község címerében is látható.

Hegyvidéki szállodakomplexumunk egy csodálatosan gondozott 3,5 hektáros parkban terül el, ahol különbözõ kategóriájú szálláshelyekkel (szálloda, üdülõház) várjuk a pihenni  vagy sportolni vágyó kedves vendégeket.

 Gyermek- és ifjúsági csoportok részére menü rendszerben  kedvezõ áron nyújtunk étkezési lehetõséget.

kisto_vizeses.jpgA szállodánkba látogatók pihenését szauna jacuzzivall, szezonálisan mûködõ kültéri medencével, gyermek játszószoba, , biliárd, darts, szalonnasütõ-helyek szolgálják. Sportolási lehetõségeinkkel az aktív kikapcsolódást keresõk számára is megfelelõ feltételeket és környezetet tudunk biztosítani. A 3,5 hektáros parkban kézilabda-, kosárlabda-, tollaslabdapálya várja a sportolni vágyókat. Ezen kívül különleges élményprogrammal (erdei kisvasutazás, kirándulóprogramok szakvezetéssel) szeretnénk még felejthetetlenebbé tenni vendégeink nálunk eltöltött napjait.

kisvasut.jpgA környék azon kívül, hogy "Paradicsoma" a természet szerelmeseinek, történelmi látványosságokban is bõvelkedik. Csak néhányat említve: a barokk Eger nevezetességei, a bélapátfalvai apátság, a siroki vár. A termálvizû fürdõket kedvelõk is válogathatnak a közeli fürdõk közül, mint az egri Török-fürdõ, Egerszalók az egyedülálló hõforrással, melynek vize a forrásnál 70 C-os, 2 medencéjében izületi és reumatikus panaszokkal küzdõk várhatnak gyógyulást. Néhány km-re fekszik szállodánktól a bogácsi termálfürdõ, a mezõkövesdi Zsóry-fürdõ. Különleges természeti jelenségekkel találkozhatnak Aggteleken, Szilvásváradon, Lillafüreden

 

 

 Bezár

Ich möchte informieren mit Newsletter

Ihr Name:
Ihre E-Mail: